Complementaire pijntherapie


Complementaire pijntherapie is een pijnbehandeling die de natuurgeneeskunde gebruikt voor het behandelen van pijn.

Bij complementaire pijntherapie wordt bewust afgezien van medicijnen en operatieve ingrepen.

Hoe gaat het in zijn werk

Chronische en acute pijn kan op veel verschillende wijzen behandeld worden.Regelmatig worden medicijnen toegediend die vaak ongewenste bijwerkingen hebben of wordt een operatie verricht die dikwijls niet leidt tot het verdwijnen van de pijn.

Complementaire pijntherapie is een natuurlijke en zachte geneeswijze, die zich deels al voor tientallen eeuwen bewezen heeft en die gedeeltelijk door inzichten van modern geneeskundig onderzoek bevestigd wordt.

Alle procedures van de complementaire pijntherapie hebben gemeen dat ze elkaar onderling aanvullen. Zo worden voor een individuele pijntherapie verschillende procedures gecombineerd om tot een optimale pijnbehandeling te komen.

Voor de complementaire pijntherapie worden de methodes van de klassieke geneeskunde door natuurlijke procedures vervangen, zoals bijv.:

  • Frequentietherapie
  • Elektrotherapie
  • Neuraaltherapie
  • Voetreflexmassage
  • Drukmassage

Regelmatige toepassing van een eenvoudige en natuurlijke aanpak kan samen met het aanvullend innemen van vitale stoffen, vitamines, mineralen, sporenelementen, onontbeerlijke aminozuren en vetzuren, etc. - geoptimaliseerd worden.

Wat u eraan heeft

De complementaire pijntherapie, bevestigd door de eeuwen heen, is een moderne, zachtaardige en natuurlijke geneeswijze die u verlost van uw pijnen.

U geniet weer van een leven zonder pijn en vindt uw gezonde vitaliteit en levenskwaliteit terug.