Natuurlijke geneeskunde bij Patrik Beaumont in Sint Odiliënberg en Hellevoetsluis

Heeft u een kwaaltje, dan gaat u naar de dokter. Maar wat als deze u niet kan helpen? Wat als uw pijn aan blijft houden of de dokter überhaupt niet precies kan bepalen waar deze vandaan komt? Schakel dan de hulp in van de natuurlijke geneeskunde. Bij Heilpraktiker Patrik Beaumont bent u aan het juiste adres voor biologische en homeopathische behandelingen. In plaats van medicijnen en ingrepen, kunt u bij mij rekenen op natuurlijke behandelingen en middelen om uw klachten te verhelpen.

 

Belangrijke actuele informatie:

De praktijk is tijdens de Corona crisis geopend voor afspraken. Indien er zich klachten voordoen kunt u contact opnemen via mail of telefoon, zodat wij u kunnen voorzien van informatie en behandelmogelijkheden om u zo goed mogelijk te ondersteunen en de gezondheid te bevorderen met natuurlijke middelen in deze periode.

Uiteraard houden wij hygiene regels in acht om verdere verspreiding te voorkomen.

 

 

 

 

 

Wat is een Heilpraktiker?

De opleiding tot Heilpraktiker is vergelijkbaar met die van een basisarts. Als Heilpraktiker mag ik diagnoses stellen en patiënten behandelen door middel van natuurlijke geneeskunde. Ik kijk vanuit een holistisch standpunt naar de klachten die u ervaart. Hoe is de balans tussen uw lichaam en geest? Hoe staat het met uw fysieke en mentale gesteldheid? Er bestaat namelijk een verband tussen lichamelijke klachten en mentale en emotionele gezondheid. Door hier naar te kijken, kan een Heilpraktiker uw klachten vanuit een andere benaderingswijze dan die van de reguliere geneeskunde behandelen en genezen. Lees hier meer over wat een Heilpraktiker precies doet.

Mijn behandelingen

 

Wat kunt u dan in mijn praktijk natuurlijke geneeskunde verwachten? Voor wat voor klachten kunt u bij mij terecht? Ik bied diverse therapieën van klassieke homeopathie tot lymfedrainage. Zo kunt u bij mij rekenen op behandelingen voor fysieke klachten zoals chronische ziekten, huidaandoeningen en hart- en vaatziekten, maar ook ondersteuning bij psychische aandoeningen zoals depressie, autisme of ADHD. Bekijk hier een uitgebreid overzicht van alle behandelingen die u in mijn biologische praktijk kunt ontvangen. Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met mij op via tel. 085-8883566 of stuur een mailtje naar praktijk@hp-beaumont.eu.