Ervaringen

Het Bizbook van Praktijk voor natuurlijke en biologische geneeskunde in Hellevoetsluis laat u toe uw eigen ervaring te delen met de bezoekers van onze website. Tevreden over onze service, een leuke anekdote of een hartelijke aanmoediging? Wij horen het graag!

Beoordeling
Anoniem blijven
Evalueren
Praktijk voor natuurlijke en biologische geneeskunde
5
6 Beoordeling
 • Tea Burger
  13-05-2017 16:30
  Na een zoektocht langs KNO arts, Neuroloog, omdat ik maar steeds zo duizelig was, en enorme hoofdpijn had, zakte de moed me in de schoenen, want de heren doktoren konden niet zeggen wat de oorzaak van mijn klachten was. In een helder moment, bedacht ik me, er wordt helemaal verkeerd gezocht. Op het internet gezocht naar een alternatieve geneeswijze, en zo kwam ik op de site van Patrik. Via de mail mijn klachten uitgelegd en gevraagd of hij mij kon helpen. Tijdens het eerste consult, waarin hij ontelbare vragen had, en mijn bloed is onderzocht, bleek de boosdoener van mijn klachten Lyme te zijn. Grote verrassing, want daar had ik nooit aan gedacht, maar het verklaarde wel heel veel. De puzzelstukjes vielen op zijn plek! En wat fijn dat er iemand echt notie van je neemt, en je uit kan leggen wat er in je lichaam gebeurt. Nu klaar met de infusen, en ik begin me met de dag beter te voelen. Wat een geluk, dat ik deze man gevonden heb zeg!!
 • Mirjam v.
  02-01-2017 12:00
  Mirjam Na jarenlange klachten van enorme moeheid, pijn aan mijn spieren enz. ben ik in 2014 naar een natuurarts gegaan en kreeg ik een ingeving om me te laten checken op de ziekte van lyme. Helaas bleek ik die te hebben en heb ik o.a. alternatieve antibiotica gebruikt om er vanaf te komen. Het ging een paar maanden goed, maar de moeheid kwam weer terug, zo ook mijn tekort aan vitamine D3. Afgelopen zomer werd ik gebeten door een daas en 2 maanden later door een teek( rode ring op mijn buik). Allebei de keren heb ik alternatieve antibiotica gebruikt, maar na de laatste beet kreeg ik na een week continu hoofdpijn, voelde overal tintelingen, pijn aan mijn hart, last van mijn zenuwstelsel enz. Ik ben toen naar een andere natuurarts gegaan, naar Patrik Beaumont. Ik kreeg een goed gevoel bij hem, zeker nadat ik hem telefonisch gesproken had. Het is een hele aardige, rustige, bekwame man, die veel weet, alle tijd voor je neemt, met je is begaan en werkt vanuit zijn Hart.
 • Joke Oudshoorn
  17-12-2016 16:41
  Ik was mijn hele leven moe. Had de laatste jaren veel last van vastzittende spieren bij schouders en nek wat gepaard ging met veel pijn. Mijn gevoel leidde mij naar de Praktijk van Patrik Beaumont. Hij adviseerde mij eerst een intake gesprek te doen met een levende bloed analyse. Wat mij opviel was dat hij de tijd nam en mijn vragen beantwoorde met uitleg en ondersteuning van filmpjes. Ik kon zelf meekijken hoe mijn bloed eruit zag..hmmm meer dood dan levend. Diagnose Ziekte van lyme, candida en verzuring. We hebben samen de behandeling doorgesproken, met de medicatie onder de arm en veel uitleg hoe deze te gebruiken. Mijn lichaam reageerde bijzonder goed op deze natuurlijke medicatie (ik ben erg gevoelig). De behandeling gaf mij snel resultaat in de vorm dat ik me veel energieker en gezonder voel. Ik ben hem heel dankbaar. Het is een hele kundige betrokken man, die bewust en nuchter in het leven staat. Hij is goed bereikbaar en beantwoord snel mail. Liefdevolle groet, Joke
 • Angelo Vaudo
  24-07-2016 13:21
  Patrik is een bijzondere man die in duidelijke taal je klachten/oorzaken uitlegt, met passie zijn vak uitoefent en pas een goede nachtrust heeft als JIJ bent genezen.
 • _ Mirjam
  27-06-2016 16:21
  Word goed tijd genomen voor diagnose. Professioneel.Heel duidelijke uitleg wat er in het lichaam aan de hand is en wat er mogelijk is. Iedere vorm van behandeling wat nodig is kan wel uitgevoerd worden. Middelen zijn uitstekend eigenlijk meer dan uitstekend
 • Debbie Kap
  03-06-2016 14:11
  Nu een aantal keer bij Patrik geweest en mijn ervaring is zeer positief. Eindelijk iemand die je serieus neemt en waar je niet binnen 10 minuten weer buiten staat. Hij luistert goed en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Ik ben echt van top tot teen nagekeken. En begrijp nu waar al mijn klachten vandaan komen. Medicatie en zalf is allemaal op natuurlijke basis, dus geen nare bijwerkingen. Ook is Patrik goed te bereiken. Tussendoor kun je altijd contact met hem opnemen. En ook dan is geen vraag te veel. Ik voel me al een stuk beter! Echt een aanrader!